Az oltás életet ment

2021.05.17. 13:00

Nagy Szilárd mindenkit az oltásra buzdít

Az énekes orvos szü­leinek tapasztalatairól is mesélt a rajongóinak.

KM

Nagy Szilárd is úgy gondolja, hogy az oltás életet ment

Forrás: Youtube

Közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben mesélt rajongóinak Nagy Szilárd arról, milyen fontosnak tartja, hogy a lehető legtöbben felvegyék a koronavírus elleni védőoltást.

Már beadatta magának

– Kötelességemnek érzem, hogy „ismert” emberként, a nagyérdemű közönség előtt sokat szereplő énekesként megszólaljak egy olyan témában, ami Európa és a világ legfontosabb ügye ebben a pillanatban: az oltásról – írta a posztban.

Hozzátette: szülei lassan negyven éve orvosok, akiknek történetei, tapasztalatai és szakmai véleménye alapján számára nem kérdés, hogy a védőoltás emberéleteket ment, és már beadatta magának a vakcina második adagját is.

A kisvárdai énekes a bejegyzésben többek között arról is írt, hogy az oltással most egy olyan lehetőség van a kezünkben, amellyel fél évvel ezelőtt még nem élhettünk, és véleménye szerint most már csak a mi döntésünkön múlik, hogyan alakul tovább a járványhelyzet.

Erről énekelt

– Ha csak egy embert meg­győztem, hogy regisztráljon, és egy ember életét megmentettem ezzel, akkor nagyon boldog vagyok, és bőségesen megérte! Az oltás életet ment! Ez nem egy már-már unalmassá váló szlogen! – emelte ki Szilárd.

Az énekes tavaly márciusban pont egy olyan szerzeménnyel ért el hatalmas sikereket, amelyet a járványhelyzet ihletett: zenésztársával, Ragány Misával Varga Miklós legendás slágerét, az Európát gondolták újra. Szilárd akkor úgy fogalmazott: a dallal az volt a céljuk, hogy a felelős magatartás és az összefogás fontosságát hangsúlyozzák a közönségnek ebben a nehéz helyzetben. Az Európa 2020 klipje több mint hárommilliós megtekintést ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában