ByeAlex és a Slepp

2021.06.23. 08:54

ByeAlex turnéra indul

A ByeAlex és a Slepp még nem tudta eljátszani az új dalokat a közönségnek.

KM

A ByeAlex és a Slepp egész nyáron koncertezik

Forrás: A zenekar archívuma

Tavaly ősszel jelent meg az együttes Rehab című albuma, amely több szempontból is különlegességnek számított: a formáció négy év után először készített nagylemezt, valamint a korongon húsz dal is helyet kapott, melyek közül néhányat újra felvettek vendég előadókkal.

Megvannak a dátumok

A fényeslitkei énekes, Bye­Alex zenekara azonban hiába készült gőzerővel a koncertekre, a koronavírus-járvány közbeszólt: a lemezbemutató turnéra sokáig nem gondolhattak. Az előadó most közösségi oldalán közölte a jó hírt: a rajongók hamarosan élőben is hallhatják majd a banda legfrissebb szerzeményeit. A bejelentett koncertdátumok szerint a ByeAlex és a Slepp július 1-jétől augusztus 27-ig turnézik majd hazánkban a Rehab című koronggal, többek között Balatonvilágoson, Székesfehérváron, Kecskeméten, Budapesten és Szegeden. A megyei rajongóknak ezúttal nem kedveznek a helyszínek, azonban aki mindenképpen szeretné meghallgatni a zenekart, egy kis utazással megteheti: július 24-én Debrecenben lépnek fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában