Féltik a rajongók

2021.06.29. 08:15

Nagy a baj? Szabó Zsófi rajongói nagyon aggódnak, volt, aki 12 éves gyerekhez hasonlította...

Szabó Zsófinak – akit korábban egy kövér férfi színészhez is hasonlítottak – szenvedélyévé vált a sport, pontosabban a futás. Még a karantén alatt ébredt rá arra, hogy elégedetlen az alakjával, ezért tavaly májusban futni kezdett, emellett pedig az étrendjét is megreformálta. Az eredmény pedig durván meglátszik!

Forrás: Bors

Januárban már 12 kilóval mutatott alatta kevesebbet a mérleg. A nemrégiben kirakott Instagram-posztja alatt gyűlnek az olyan hozzászólások, amik szerint korábban sokkal nőiesebb volt...

„Sajnos semmi nőiesség nincs benne! Úgy néz ki, mint egy 12 éves gyerek!” – írta egy kommentelő, egy másik pedig azt mondta: „Zsófikám, drága! Kedvellek, de sokkal jobb volt, amikor volt rajtad egy kis husi... Én már nagymama vagyok, de szerintem anyukád is azt mondja, hogy most már túlzásba viszed a nagy fogyást.”

A 32 éves színésznő-műsorvezető nem első ízben fogyott le. 2016-ban kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van, ezért száműznie kellett a szénhidrátot az étrendjéből. Később terhes lett. A szoptatás után felerősödtek nála az inzulinrezisztencia tünetei, a betegsége kiújult, ezért elkezdett újra tudatosan étkezni és sportolni is.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában