Nyíregyháza

2021.07.30. 08:59

Készül az önálló estre a nyíregyházi kötődésű humorista

Mérföldkőhöz ért a Nyíregyházáról indult Ráskó Eszter humorista karrierje.

BBI

Ráskó Eszter nemrég a debreceni Campus Fesztivál közönségét szórakoztatta

Fotó: Kovács Péter

Intim volt az elmúlt időszak a Dumaszínház humoristája számára: kétéves kislányával töltötte a bezárt hétköznapokat. Azt mondja, személyiségét viszontlátja benne.

– Nagyon szeret társaságban lenni, szórakozni, kacarászni. Szeretném, ha neki rövidebb utat kellene bejárnia addig, amíg rájön arra, hogy mi az, ami róla szól és mi az, ami másokról. Egyébként akármit is örököl tőlünk, csak azt kívánjuk neki, érezze jól magát a világban – nyilatkozta a nyíregyházi kötődésű humorista a Hajdú-bihari Naplóban annak apropóján, hogy fellépett a debreceni Campus Fesztiválon.

A járványhelyzetről megjegyezte, az információ- és élményigény kielégítése volt nehéz számára. Szerinte a párkapcsolatokban is okozhatott problémát az, hogy nem volt lehetőség a megújulásra. A korlátozások enyhítése után azonban megtelt a humorista naptára.

Vannak telt házas esték

– Mostanra kezd visszaállni a megszokott rend, most már vannak telt házas estek. Szerencsére egyébként mi nem álltunk le akkor sem, amikor nem találkozhattunk a közönséggel személyesen, online formában jelen voltunk. Ez a kompromisszumok időszaka volt – jegyezte meg, hozzátéve, jelenleg tévéfelvételre készül: szeptemberben rögzítik az első önálló estjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában