Nyíregyháza

2021.07.27. 10:42

Kiakadtak Muri Enikő rajongói – Ez verte ki náluk a biztosítékot

Muri Enikőt bárdolatlan stílusban kritizálták közösségi oldalán.

KM

Muri Enikő mellett kiálltak a követői

Fotó: Knap Zoltán

Mindig számíthat rajongóira Muri Enikő. Ezt nemrégiben be is bizonyították: a nyíregyházi színész- és énekesnő még június végén posztolt magáról a Facebookon egy olyan fotót, amin smink nélkül látható. Követői imádták a képet, közel ötezer reakció érkezett rá, a hozzászólások jelentős része is pozitív. Volt azonban egy kommentelő, aki kiverte a biztosítékot Enikő rajongóinál. A férfi ugyanis vitatható stílusban közölte, hogy neki nem tetszik a megosztott fotón a Sugarloaf énekesnője.

Vajon így szokott udvarolni is?

Amit a hozzászóló ezután kapott, azt bizony nem tette zsebre! „Bár az őszinteség nagyra értékelendő manapság, inkább hallgattál volna. Így szoktál udvarolni is?” – szögezte a bárdolatlan férfinak a kérdést egy négygyermekes anyuka. „Egy igazi férfi soha nem mond ilyet egy nőnek, még ha nem szép, akkor sem. Muri Enikő pedig nagyon szép hölgy, még smink nélkül is” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

Az énekesnő is reagált a kritikára. Kedvesen csak annyit írt: a sok sminkes fotó után szerette volna megmutatni, milyen természetes valójában. Ezután egy szívecskés szmájli kíséretében hozzátette: van, akinek így is tetszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában