Nyíregyháza

2021.07.17. 12:33

Kinek köszönheti várandósságát a válófélben lévő Szabó Zsófi? (videóval)

Őszintén vallott a nyíregyházi kötődésű sztár!

20200118 Budapest Szabó Gyula szoboravatás a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban a Klauzál Házban. Fotó: Vaskó Tamás (VT) Bors képen: Szabó Zsófi férje Kis Zsolt és fiúk Mendel

Forrás: MW-archív

Fotó: Vaskó Tamás

Takács Nórával beszélgetett a válófélben lévő Szabó Zsófi. A hajápoláson túl azonban más is szóba került köztük, méghozzá a színésznő várandóssága – írja a life.hu.

Szabó Zsófi egy fotót mutatott Takács Nórának, amin kissé előnytelen a frizurája, Nóra azonban egyből megjegyezte, szerinte szinte ragyog ezen a képen, mire Zsófi színt vallott.

Ennek a képnek a története, hogy itt épp Peller Mariannal beszélgetek, és a kamera mögött elmondtam neki, hogy nagyon vágyom kisbabára, de nem sikerült még. Ő pedig azt mondta, hogy imádkozni fog. A beszélgetés után két héttel megtudtam, hogy kisbabát várok, szóval itt már valószínűleg terhes vagyok.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/nagy-a-baj-szabo-zsofi-rajongoi-nagyon-aggodnak-volt-aki-12-eves-gyerekhez-hasonlitotta-5186378/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szabo-zsofi-megserult-5138041/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában