Parno Graszt

2021.07.24. 12:18

Maradt a jó viszony

A Parno Graszt egykori turnémenedzsere máig szívesen emlékszik a zenekarra.

KM

A Parno Graszt tagjai nagy hatással voltak egykori menedzserükre

Fotó: A zenekar archívuma

Attól, hogy egy munkakapcsolat megszakad, nem kell feltétlenül a barátságnak is véget érnie – erre jó példa az autentikus roma zene egyik legnépszerűbb hazai képviselője, a paszabi Parno Graszt, valamint Szász Márk példája.

Márk 2006 és 2010 között dolgozott a zenekar turnémenedzsereként, és a napokban közösségi oldalán mesélt arról, milyen sokat jelent neki az együttes: saját bevallása szerint ha eltűnne az emberiség összes zenei felvétele, a Parno Graszt Járom az utam című lemezét akkor is kívülről fújná.

Gyógyító derű

– Elmondani, elénekelni sem tudom, micsoda szerelmet és mennyi életörömöt, felszabadító sírást és nevetést, éneklést, gitározást és táncot köszönhetek ennek a tíz csodálatos embernek. A legtöbben nem tudjátok, hogy a húszas éveim elején elég beteg voltam, amiből gyógyulásomat felerészt a tudatossá válásomnak, felerészt a Parno Graszt derűjének és tüzének, zenéjüknek és táncuknak köszönhetem – írta a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában