Fényeslitke

2021.08.23. 14:09

Áll a bál – Lemondta egyik koncertjét a ByeAlex és a Slepp

A fényeslitkei énekes és zenekara technikai okokra hivatkozott.

Fotó: A zenekar archívuma

Bár pénteken még egy nagyszabású és sikeres koncertnek örülhetett ByeAlex és zenekara, egy nappal később ők és a közönség is rosszkedvűen térhettek haza: a banda lemondta a Bánkra tervezett koncertjét. Az énekes közösségi oldalán úgy fogalmozott, hogy a technikai körülmények nem voltak megfelelőek számukra ahhoz, hogy megfelelő a minőségben és szellemben játszhassanak.

Csalódott közönség

Az indok nem győzött meg mindenkit, és ennek nagyon sokan kommentben hangot is adtak. Az egyik hozzászóló szerint az emberek nem a technika, hanem Alex miatt érkeztek a helyszínre, míg egy másik szerint az együttes cserbenhagyta a közönséget. Többen azt is kifogásolták, hogy ha helyszín az előző napokban és órákban más előadóknak megfelelt, akkor miért nem tudta kielégíteni Alexék igényeit. Az énekes végül egy hosszú bejegyzésben foglalta össze válaszát ezekre a megjegyzésekre.

– Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne – írta ByeAlex közösségi oldalán.

– Aki engem itt mocskol és gyűlölködik, az nem gondolom, hogy igazán szeretné, amit én csinálok. Mert ha úgy lenne, akkor tudná, hogy az elmúlt 10 évben most az egyszer mondtam vissza koncertet technikai okok miatt. Összesen életemben ez a harmadik koncert, amit nem teljesítettem. A többi mind fizikai okok miatt nem valósult meg, és szinte mind pótoltuk, ha volt rá lehetőség! Több száz koncertet nyomtam le az elmúlt években maradéktalanul, és valódi szeretettel, rengeteg esetben úgy, hogy fizikai fájdalmaim voltam – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában