Nyíregyháza

2021.08.30. 14:36

Dallos Bogi elárulta, miért ezt a menyasszonyi ruhát választotta

Kulisszatitkok a nyíregyházi kötődésű sztárpár esküvőjéről!

20200910 Budapest Átadták a Televíziós Újságírók Díját. fotó: Móricz István MO Bors Képen: Dallos Bogi énekes, Puskás Péter énekes - színész

Forrás: MW-archív

Fotó: Móricz István

Ahogy arról már beszámoltunk, összekötötte az életét az X-Faktor korábbi két mentora, Puskás Peti és Dallos Bogi.

Bogi és Peti is előszeretettel posztolnak életük egyik legboldogabb napjáról, a menyasszony például álomruhájáról is megosztott néhány kulisszatitkot. Azért választotta a Daalarna stúdió egyedi tervezésű ruháját, mert úgy érezte, ez a ruha pont olyan, mint ő – írja a life.hu.

„Nem szabad más karakterűek lenni az esküvőnkön, mint amilyenek egyébként vagyunk, hiszen a vőlegényünk is azt a nőt várja, akibe beleszeretett”

- mondta Bogi a szalon Secret Stories című magazinjában. A gyönyörű énekesnő azt is elárulta, ki volt vele élete első ruhapróbáján, és arról is beszélt, hogy Puskás Peti beleszólt-e a döntésébe.

„Természetesen fontos volt számomra, hogy Peti szépnek lásson engem a nagy napunkon is. Bízunk egymás ízlésében, így ő is teljes mértékben rám bízta a ruhaválasztást, ám első ruhapróbámra még elkísért az édesanyám is.”

Azt érzem, hogy olyan menyasszony lehetek, amilyennek megálmodtam magam: természetes, letisztult, romantikus, hercegnős, de mégis kicsit formabontó

- tette hozzá Bogi, aki több fotót is közzétett álomruhájáról.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/mint-egy-erdei-tunder-megerkeztek-az-elso-kepek-puskas-peti-menyasszonyarol-5341595/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában