közzétette

2021.08.09. 09:25

Erre készül ősszel a kisvárdai kötődésű színész

Dolhai Attilát több fontos előadásban is láthatják majd a musicalrajongók.

KM

Dolhai Attila több szerepet is vállalt

Fotó: VG-Archív

Bár még nem értek véget a nyári koncertek és programok, a kisvárdai kötődésű színész, Dolhai Attila már a szeptemberi és az októberi előadásaira készül. Közösségi oldalán máris közzétette, hogy ősszel mikor találkozhat vele a közönség a Budapesti Operettszínházban.

Fellini története

A Jászai Mari-díjas művész ismét színpadra áll az István, a király című rockoperában: az érdeklődők október 8-án és 10-én láthatják majd Koppány szerepében.

Szeptembertől egy igazán különleges előadásban is szerepel, ugyanis a Nine/Kilenc című darab egy filmklasszikust ültet át színházi környezetbe. A Nine-ban Dolhai Attila Guido Contini filmrendező szerepét ölti magára. A produkció Federico Fellini Oscar-díjas 8 és ½ című remekművéből készült, a musicalváltozat a nyolcvanas évek óta az egész világot meghódította, és több Tony-díjat is bezsebelt. Az operettszínház hármas szereposztással tűzte műsorra a darabot, Dolhai Attilával szeptember 24-én és 30-án, valamint október 2-án és 3-án lesz látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában