Ezeket mondta!

2021.08.12. 15:36

„Nem a vastagság számít” – Kitálalt Szabó Zsófi exe!

Kendőzetlen őszinteséggel vallott Szabó Zsófiról egykori párja, Berki Krisztián.

Forrás: SZABÓ BALÁZS/LIFE.HU

Köztudott, hogy az izomceleb és a műsorvezető sok éve egy párt alkottak, és bár annak a kapcsolatnak szakítás lett a vége, annyi időt mégiscsak együtt töltöttek, hogy alaposan kiismerték egymást. Krisztián ezt mondta, amikor Zsófiról kérdezték:

„Zsófi élete legjobb formájában van magához képest, ami azt üzeni: Szabad vagyok! Rajta van az „Eladó” tábla. A mi kapcsolatunkról úgy fogalmazott, hogy egy „múló rosszullét” volt mindkettőnk számára, ettől függetlenül kedvelem, szoktunk váltani két szót. Zsófiról tudni kell, hogy mindenevő, nála a külső nem számít, de szereti az állított pénztárcájú, üzletember típusú férfiakat, ahol nem a vastagság számít. (…) Zsófit meg kell tudni nevettetni, úriemberként kell vele viselkedni...”

Forrás: Borsonline.hu

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/fluor-tomi-bevallotta-igazabol-mi-van-kozottuk-szabo-zsofival-5305886/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szabo-zsofi-testet-szinte-semmi-nem-takarja-igy-keres-uj-part-maganak-5287274/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/meztelen-fotokat-rakott-ki-az-instara-szabo-zsofi-nem-hittek-a-szemuknek-a-rajongok-5265938/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában