"Ilyen lettem"

2021.08.21. 08:42

Videó: „Nem vagyok Barbie”

ByeAlex fiatal felfedezettje vadonatúj dallal jelentkezett.

KM

Luca az új videóklipben

Forrás: Youtube

Ilyen lettem címmel forgatott videoklipet Luca. Tehetségére ByeAlex figyelt fel: Apu bemutatja című YouTube-csatornáján közel két évvel ezelőtt adott bemutatkozási lehetőséget a fiatal lánynak.

Valódi üzenet

Kettőjük között azóta sem szakadt meg a munkakapcsolat: az énekeső második szóló dalának, a Liftnek a szövegét is a fényeslitkei híresség írta, majd a ByeAlex és a Slepp zenekar Rózsák című dalában is feltűnt.

Az Ilyen lettem című számban Luca arról énekel, hogy bár belőle nem lett tűsarkú cipőben és szexi ruhákban pózoló Barbie baba, cserébe mindig az egyediségre törekedett.

A legújabb sláger megírásában ByeAlex már nem segédkezett, ám láthatóan nagyon büszke felfedezettjére: a legnépszerűbb videómegosztó portálon közzétett klipre az elsők között reagált, hozzászólása szerint pedig Luca „végre egy olyan csaj itthon, akinek van valódi üzenete”, és „nem csak rímelő mondatok meg flexelés” hallhatóak szerzeményeiben.

Közös dal a Wellhellóval

Az énekesnőben nem csak Alex látja a potenciált, hiszen a közelmúltban a Wellhello is felkérte egy közös dalra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában