Könyökorgazmus?

2021.09.09. 08:53

A könyök az új csikló?

A nők nem szívesen beszélnek az erotikáról, így viszonylag ritkák az őszinte női vallomások az orgazmusról, ám egy névtelen online fórumon most kitárulkoztak: teljes részletességgel beszéltek róla, hogyan juttatta őket a csúcsra egy férfi. Figyelem! Sikamlós beszámolók következnek!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Olyan erogén zónákat talált, amikről nem is tudtam

„Soha nem voltam híve a hosszú előjátéknak, pedig még a csapból is az folyik, hogy nekünk, nőknek az kell. Egyszerűen untam magam közben... míg rá nem találtam a mostani páromra.

Ő nem csak úgy összevissza simogatott, ahol eszébe jutott, hanem felfedezőutat tett; még a könyökömnél is talált erogén zónát.

Mondanom sem kell, első alkalommal a csúcsra jutottam vele.”

Ismerte a dörgést

„A legtöbb férfi nem tudja, mi merre van odalent, és hogyan kellene bánni a csiklóval. Nem csoda, hogy életem során alig volt orgazmusom. Aztán jött egy tapasztalt fickó, akivel pár hónapig kavartunk, és aki ismerte a dörgést, tudta, mi kell egy nőnek. A pasik általában csak a csikló egy kis részével foglalkoznak; ő mindenhol kényeztetett, ahol kell. Nem is volt hiba az orgazmusban.”

Képben volt a jó pózokkal

„Amíg meg nem ismertem a mostani páromat, nem is tudtam, hogy ennyiféle szexpóz van, amik mind a G-pontot izgatják. Korábban soha életemben nem volt hüvelyi orgazmusom, azt hittem, nem is vagyok képes rá. De most már tudom, hogy mindössze a megfelelő pózra van szükségem hozzá.”

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában