A túlsó parton

2021.09.07. 08:01

Az ajaki énekes az Űrlénykirállyal készített közös dalt!

Gubik Petra két zenésszel készített slágert.

KM

Forrás: Youtube

Balogh Borsa, vagyis az Űrlénykirály legújabb kislemezéhez adta a hangját az ajaki színész-énekesnő. A túlsó parton című szerzeményhez videóklip is készült, melyet Petra is megosztott közösségi oldalán.

Lemez is készül

A produkció különlegessége, hogy Galambos Péter is énekel benne, aki Gubik Petrával 2012-ben az egyik kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorának ugyanabban az évadában szerepelt, mindketten egy-egy formáció tagjaiként. Űrlénykirály korábban többször is dolgozott együtt Péterrel, de Törőcsik Franciska is énekelt már a dalaiban.

Petra az utóbbi időben színházi szerepei mellett sokat foglalkozott az énekesnői karrierjével is: Müller Péter Sziámival, Szirtes Edina Mókussal és Oláh-Horváth Sárával már hosszú hónapok óta együtt dolgozik egy vadonatúj nagylemezen. Az új albumról egyelőre még nem sokat árult el, azonban a tervek szerint hamarosan a közönségnek is bemutatja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában