Nyíregyháza

2021.09.07. 20:49

Kiderült, hány esküvője volt Puskás Petinek és Dallos Boginak

Őszintén vallott a nyíregyházi kötődésű sztárpár.

20200910 Budapest Átadták a Televíziós Újságírók Díját. fotó: Móricz István MO Bors Képen: Dallos Bogi énekes, Puskás Péter énekes - színész

Forrás: MW-archív

Fotó: Móricz István

Augusztus 28-án mondta ki a boldogító igent Puksás Peti és Dallos Bogi. Most kiderült, ez már a második szertartás volt – írja a life.hu.

Dallos Bogi a közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy a lakodalmukat megelőző hétfőn bementek a győri Anyakönyvi Hivatalba és összeházasodtak szűk családi körben, hogy megélhessék az intimitást.

„Amiről eddig még nem meséltem nektek. Sokat beszélgettünk Petivel arról, hogy milyennek is képzeljük a Nagy napunkat.

Azt álmodtuk, hogy szeretnénk egy fesztiválhangulatú óriási lagzit, ahova meghívunk mindenkit, aki igazán fontos nekünk, és együtt ünneplünk egy hatalmasat, de közben mégis fontos volt, hogy megélhessük az intimitását is a házasságkötésünknek.

Ezért döntöntöttünk úgy, hogy az esküvőnk hetének hétfőjén a két tanúnkkal bemegyünk a Győri Anyakönyvi Hivatalba, és összeházasodtunk. Meghatódva, kéz a kézben, férj és feleségként jöttünk haza, és a szülőkkel, és nagyszülőkkel együtt vacsoráztunk. Tökéletes volt” – írta a Bogi a polgári szertartás képeihez.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/mint-egy-erdei-tunder-megerkeztek-az-elso-kepek-puskas-peti-menyasszonyarol-5341595/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/mutatjuk-puskas-peti-hajnalban-keszitett-meztelen-fotokat-dallos-bogirol-5210807/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában