Hinnye!

2021.09.06. 13:14

Lebuktak! Itt a leleplező intim fotó! Döbbenet, kivel bújt ágyba Fecsó!

Június végén Szegedi Fecsó, Luxus Vivi exe szakított barátnőjével, Beával, majd nyilvánosan, haragosan üzengettek egymásnak. A botrányos különválás után, most úgy tűnik, mégis kibékültek.

Forrás: illusztráció / Instagram

Még június végén robbant a bomba, hogy Szegedi Fecsó szakított a barátnőjével, Beával. A botrányos különválás után azonban úgy tűnik, ismét szent a béke, Fecsó ugyanis egy sokat sejtető képet tett közzé az Instagram-oldalán.

Fotó: Instagram

Szegedi Fecsó és Bea szakítása igen hangosra és botrányosra sikeredett. Bea sérelmezte párja hűtlenségét, amit nem is rejtett véka alá, de Fecsó sem kímélte a lányt, szinte mindent kitálaltak egymásról és a kapcsolatról.

Úgy tűnik azonban, hogy a harag nem tartott sokáig és újra együtt vannak: Fecsó az Instagramra tett fel egy képet, amin Beához bújik az ágyban, a modell karján ott van a jól felismerhető Fecsó felirat, amit a kapcsolat elején csináltatott.

Forrás: Origo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában