Nyíregyháza

2021.09.15. 08:58

Meglepő kijelentést tett az Exatlon nyíregyházi versenyzője: „Szeretnék mihamarabb...”

Pap Dorci, az Exatlon nyíregyházi bombázója meglepő kijelentést tett Instagram-oldalán: elárulta, hogy minél hamarabb szeretne édesanya lenni.

Forrás: origo

Fotó: Kalmár Csaba Tibor

Az Exatlon egykori játékosát sokan követik az Instagramon és sok kérdést tesznek fel neki hajápolási rutinjáról és jövőbeli terveiről. A bátrabbak néha magánéletéről is kérdezik, legutóbb pedig az egyik követője még azt is megjegyezte, hogy nagyon jól áll a kezében a kisbaba. Ebből következett rögtön a kérdés, hogy Dorci mikor szeretne édesanyává válni.

Képzeljétek, ezt nagyon sokan mondják nekem, akárki lát gyerekkel a kezemben, mindenki megjegyzi. Nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék is minél hamarabb, de persze csak akkor, ha meglesz hozzá a megfelelő partner!„

- válaszolt Dorci, aki nem esett zavarba a kérdéstől. A fiatal lány még idén áprilisban szakított Exatlonos kedvesével, azt nem tudni, hogy azóta van-e párkapcsolata.

Forrás: life.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában