Nyíregyháza

2021.09.24. 19:21

Sokat iszik Szabó Zsófi

A nyíregyházi kötődésű sztármami őszintén mesélt arról, hogyan változott meg az élete.

Fotós: Vaskó Tamás

Jobban odafigyel magára, rendszeresen edz, tudatosan táplálkozik és sok folyadékot iszik Szabó Zsófi. Sőt, már nemcsak műsorvezetőként, hanem modellként is foglalkoztatják – írja a Bors.

„Mindig csodálkoztam azon, amikor másoktól azt hallottam, mekkora húzóerőt jelent az, hogy azt szeretnéd: a szüleid büszkék legyenek rád. Bevallom, én Mendel érkezése előtt nem voltam így ezzel, hiszen az anyukáméknak mindenhogyan jó voltam, minden hibámmal együtt szerettek engem. Most viszont, hogy én is anya lettem, nagyon vágyom rá, hogy jobb ember legyek. Mert már a gyerekemnek akarok megfelelni, azt szeretném, ha minél jobb és jobb anyukája lehetnék. Előtte nem tudom eldugni a hibáimat, ráadásul tükröt is tart nekem” – nyilatkozta az arkadbudapest.hu oldalon Szabó Zsófi.

Hozzátette, arra törekszik, és arra is buzdít mindenkit, hogy tartsuk egymást tiszteletben.

„Én magam is számos fenntartásomat elengedtem – önmagammal szemben is.”

Korábban azt gondoltam például, hogy egy anyukának nem illik bizonyos dolgokat felvennie. Ma már ezt is másképp gondolom.

„Ki szabja meg ezeket a szabályokat? Kit érdekel, ha valaki nem nézi jó szemmel azt, ahogyan én jól érzem magam a bőrömben?” – fogalmazott.

A változás új lehetőségeket is hozott az életébe.

Anyukám szokta azt mondani, hogy alig hisz a szemének – olyan lettem, mint egy főnixmadár.

„Meg is fogadtam magamnak, hogy többet nem fogok belekényelmesedni a jódolgomba... Topon kell lenni, az új feladatok elébe kell menni, ami által mi is képesek vagyunk megújulni. Így teljesítjük be az örök körforgásunkat” – mondta a műsorvezető, aki azt nem ígéri, hogy mindazt, amin átment, meg fogja osztani a nyilvánossággal.

„Biztos lenne rá igény. Tudom azt is, hogy sokkal több időt kellene fordítanom a követőimre, de nem tudok ennél többet adni. Dolgozom, menedzselem a cégeimet, viszem a könyvelést, háztartást vezetek, nevelem a kisfiamat, vele legózom, rajzolok, színezek... És ott vannak az edzések, a családom, az anyukám és a testvérem. Ha az RTL Klub Reggeli című műsorát vezetem, 4.40-kor már indulok a stúdióba. De közben pedig ott van bennem a szemérem. 14 éve vagyok egyfolytában a képernyőn. Ez idő alatt bőven megtanultam, hogy jobb az, ha van, amit megtartunk magunknak. Az eredmény a fontos, az odavezető út maradjon csak a mienk” – nyilatkozta.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szabo-zsofi-kulonleges-posztot-tett-kozze-fluorrol-5413832/

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/hosszu-katinka-exferje-szamos-emleket-oriz-kettejuk-kapcsolatarol-a-testen-de-mit-fog-ehhez-szolni-szabo-zsofi-5400254/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!