Nyíregyháza

2021.09.23. 15:11

Szabó Zsófi különleges posztot tett közzé Fluorról

Soha nem találja ki, hány éves a nyíregyházi kötődésű sztárműsorvezető, aki még a születésnapján is Fluor Tomira gondol.

Forrás: Origo-archív

33 éves lett Szabó Zsófi. A gyönyörű műsorvezető egy fotósorozatot is megosztott követőivel, amin hatalmas lufikat tart a kezében, a poszt alatt pedig rengeteg híresség kíván neki boldog születésnapot – írja a life.hu. Zsófi Insta-sztorijában feltűnik egy ikonikus fotó is, ami nem máshoz, mint Fluorhoz kapcsolódik: valójában ez az a kép, ami miatt kezdetét vette a két híresség közötti flörtölés.

Itt kezdődött minden te kis (nagy) hülye

- írta Zsófi a fotó mellé.

Mint ismeretes, Fluor Tomi egy poén kedvéért egy rózsaszín tangát húzott magára, és azt állította, az elsóneműt Szabó Zsófi hagyta nála. Azóta a két híresség nyíltan flörtöl egymással, és szemmel láthatóan élvezik, hogy egy egész ország azt találgatja, mi van köztük valójában.

Az énekes egyébként a napokban nyilatkozott arról, hogy már alig várja, hogy rátaláljon a szerelem, ez azonban még várat magára.

https://szon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/hosszu-katinka-exferje-szamos-emleket-oriz-kettejuk-kapcsolatarol-a-testen-de-mit-fog-ehhez-szolni-szabo-zsofi-5400254/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában