Beindult a flörtölés

2021.09.15. 15:09

Szabó Zsófi nedves fotója háborút robbantott ki? Shane Tusup durván beszólt Fluor Tominak!

Szabó Zsófi gyönyörű és nem mellesleg éppen szingli, nem véletlen hát, hogy a celebvilág férfiai versenyt futnak érte jelenleg.

Forrás: illusztráció / Ripost

Shane Tusup pár napja vált szinglivé, miután kedvesével, az amerikai Courtney-val úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Úgy tűnik, azóta a sztáredző máris ringbe szállt, és ismerkedik, ugyanis Szabó Zsófi legfrissebb Instagram-képe alatt is megjelent, hogy bókok sokaságát és egy vetélytársi csipkelődést hagyjon maga után.

„Az úszás utáni vizes haj nem áll rosszul neked„ – kezdte a hozzászólását Tusup Zsófi délelőtti úszás utáni képe alatt. Majd érkezett is a flörtölgetéssel felérő válaszreakció a fiatal nőtől is.

„Van olyan, ami ne állna jól nekem?” – írta a tévés. Amire válaszul pedig Hosszú Katinka ex-férje úgy érezte, itt az idő magasabb fokozatra kapcsolni, és bedobott egy bók-bombát.

„Őszintén, nem hiszem, hogy létezne olyan dolog, ami rosszul állna neked, viszont óvatosnak kell lenned, hogy milyen kiegészítőket használsz magad mellett, mert ha például Fluor Tomi állna melletted, az határozottan rontana az összképen.”

Szabó Zsófinak, úgy tűnik, bejött a vicces kis kontrázás, ugyanis egy nevető szmájlival díjazta a megszólalást, Fluor Tomi pedig egyelőre szó nélkül hagyta a szúrkálást.

Forrás: metropol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában