nav

2021.10.11. 14:00

Bilincsben vitték el Thúróczy Szabolcsot az adónyomozók – ez történt a nyíregyházi színésszel (fotók)

Thuróczy Szabolcs egy napra adónyomozó lett egy forgatás kedvéért.

KM

Még a közösségi oldalán is megosztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azokat a felvételeket, melyeken az adónyomozók árucsempészeket fognak el, hamis termékeket vizsgáltatnak be, és egy kamionos „üldözésben” is részt vesznek – méghozzá egy különleges vendéggel a soraikban.

Fotó: NAV

A fotók egy forgatáson készültek: egy stáb két napig követte a NAV munkatársait kamerákkal felszerelve, ilyen pedig először fordult elő a hivatal történetében.

Különleges kalandok

A videófelvételek a Spektrum Tiltott zónák című tévéműsorához készültek, az epizódban pedig a nyíregyházi születésű színművész, Thuróczy Szabolcs is csatlakozott a forgatócsoporthoz. Thuróczy Szabolcsot a műsor házigazdájaként egy napra bevették az adónyomozók csapatába. A nem mindennapi kalandok során még egy nyomozókutyát is megpróbált megtéveszteni – természetesen nem sok sikerrel –, de eljutott egy sörgyár föld alatti vizes barlangrendszerébe, egy szintén föld alatti lőtérre és egy híd tetejére is.

Borítókép: Thuróczy Szabolcs a forgatáson | Fotó: NAV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában