Nemazalány és Sofi

2021.10.26. 15:14

Dalpremier a tévében

Nemazalány és Sofi a TV2 zenés vetélkedőjében mutatták be új slágerüket.

KM

Nemazalány, Sofi és a Valmar tagjai a színpadon

Forrás: TV2

Álmatlan esték címmel új dallal jelentkezett a két nyíregy­házi internetsztár, ezúttal két zenésztársukkal erősítve soraikat. Nemazalány és Sofi a friss nóta megírásával ­Valkusz Milánhoz és Marics Petihez, vagyis a Valmar nevű formációhoz csatlakozott.

Klip is készült

A fiatal énekesek a hétvégén a TV2 népszerű zenei utánzóversenye és tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek színpadán játszották el először közönség előtt a vadonatúj szerzeményt. Ezzel egy időben a Valmar YouTube-­csatornájára feltöltötték a dalhoz készített videóklipet is. Az Álmatlan estékben arról énekelnek, hogy bár boldoggá teszi őket zenei karrierjük, korántsem olyan egyszerű ezt a hivatást űzni, mint ahogyan sokan gondolják. Nemazalány és Sofi valószínűleg a jövőben is összeállnak majd más előadóművészekkel egy-egy dal erejéig – legalábbis annyi biztos, hogy örömmel tennék. Sofi a közelmúltban közösségi oldalán ugyanis arról mesélt a rajongóknak, hogy szívesen énekelne együtt Majkával és ByeAlexszel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában