Nyíregyháza

2021.10.10. 09:59

MÁZS stúdióba vonult

A színész-énekes egyelőre nem árulta el, hogy milyen projekten dolgozik.

KM

Mészáros Árpád Zsolt fia zenei karrierjét is támogatja | Fotó: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Titokzatos bejegyzéssel keltette fel a rajongók kíváncsiságát közösségi oldalán Mészáros Árpád Zsolt: egy fekete-fehér fotót posztolt, amely egy hangstúdióban készült, és mindössze azzal a két szóval kommentálta a képet, hogy „valami készül”.

Fia is zenélne

A nyíregyházi színésznek korábban több szólólemeze is megjelent és már régóta nem jelentkezett önálló albummal, azonban – magyarázat híján – egyelőre nem tudni, hogy egy új dal vagy egy teljes lemez készülhet titokban, esetleg valamelyik kollégájával dolgozik együtt egy friss alkotáson.

Mészáros Árpád Zsolt fia zenei karrierjét is támogatja | Fotó: MTI

Mészáros Árpád Zsolt a zene szeretetét családjában is tovább örökítette: legidősebb gyermekével, Bendével a napokban mesélték el a közönségnek a TV2 Mokka című műsorában, hogy a fiú nem követi őt a színészi pályán, hanem zenei karrierbe kezd.

Bende a karantén alatt írta első saját dalát, édesapja pedig lelkesen támogatja ezen az úton, sőt: munkatársainak, illetve a fellépésein is büszkén mutatja mindenkinek fia szerzeményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában