Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.05. 17:22

Állati szerepben az ajaki színésznő

Gubik Petra hamarosan egy tarajos sülnek kölcsönzi a hangját.

KM

Gubik Petra újra Ash, az éneklő tarajos sül hangja lesz | Fotók: gubikpetra.hu, UIP-Dunafilm

Néhány hét múlva a mozinézők is láthatják az ajaki színész-énekesnő egyik legújabb munkáját: az Énekelj! című mesefilm második részében Ash, a vagány tarajos sül magyar hangja lesz.

Összeáll a banda

– Pár évvel ezelőtt az Énekelj! 1-ben Ash volt az első nagyobb szinkronszerepem, Tabák Kata rendezésében. Ő indított el, sosem feledem. Azóta már sok szép feladat megtalált. Decemberben láthatjátok a második részét ennek a szuper animációs filmnek – írta közösségi oldalán Gubik Petra arról, hogy miért is különleges számára ez a feladat, majd még hozzátette: nagyon szerette ezt a munkát.

Gubik Petra újra Ash, az éneklő tarajos sül hangja lesz | Fotók: gubikpetra.hu, UIP-Dunafilm

Az Énekelj! főszereplői állatok: az első részben a koala, Buster Moon úgy szeretné megmenteni a színházát, hogy énekversenyt rendez, amire jelentkeznek disznók, elefántok, valamint tarajos sülök is.

Az animációs film második részében visszatérnek a jól ismert szereplők, az állati sztárcsapatnak ezúttal egy visszavonult rocklegendát kell meggyőznie, hogy térjen vissza a reflektorfénybe, és segítsen nekik lenyűgözni egy mogorva producert – és persze a közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában