bulvár

2021.11.27. 12:28

Közös karácsonyi fotózáson vett részt Shane Tusup és Szabó Zsófi – mint egy igazi család

Most már biztos, hogy komoly a kapcsolat Shane Tusup és Szabó Zsófi között: Shane a napokban bemutatta a szerelmét az édesanyjának.

Forrás: origo/instagram

A Blikk úgy tudja, hogy Shane Tusup bemutatta a párját az édesanyjának, Cheryl Ann-nek, aki a napokban érkezett Magyarországra, együtt töltötték a hálaadást. A vacsorán Szabó Zsófi is részt vett.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

- Egy kávézóban ültem, amikor arra lettem figyelmes, hogy Zsófi mellettem arról mesél valakinek, hogy végre találkozott Shane mamájával és mennyire kedves volt vele az asszony. Látszik rajta, hogy szerelmes, hiszen amikor a párjáról beszél, szinte sugárzik a boldogságtól – mondta a lap informátora.

A nagy találkozással kapcsolatban sem Zsófi, sem Shane nem akart nyilatkozni, egy közeli ismerősük árult el további részleteket:

- Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét. Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének.

Forrás: life.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában