örökbefogadás

2021.11.04. 07:54

Nagy felelősséggel járó lépésre szánták el magukat Puskás Petiék

Bővült a család.

KM

Puskás Peti és Dallos Bogi kiskutyája saját Instagram-oldalt kapott

Fotó: MW-Archív

A Puskás-Dallos házaspár egy új, négylábú taggal bővítette a családot. A The Biebers együttes frontembere, Puskás Péter rendszeresen hangot ad közösségi oldalán annak, hogy milyen elkötelezett természet- és állatvédő. Feleségével, az énekesnő Dallos Bogival a közelmúltban egy nagy, sok felelősséggel járó lépésre szánták el magukat.

Örökbefogadást választottak

Bár már többször beszámoltak arról az internetezőknek, hogy vállalták egy-egy otthontalan állat ideiglenes befogadását, eddig még nem volt közös kisállatuk – egészen mostanáig. A Puskás-Dallos házaspár egy állatvédő szervezettől fogadott örökbe egy rossz körülmények közül kimentett kiskutyát, mellyel egy naptárfotózáson találkoztak, és annyira megolvasztotta a szívüket, hogy végül magukhoz vették. Az eb a Mimó nevet kapta.

A kutyusnak egy saját Instagram-oldala is lett Mimó kalandjai néven, ahol a két zenész rajongótábora és az állatbarátok nyomon követhetik a kisállat mindennapjait: megmutatják, hogyan ismerkedik a pórázzal, hogyan tanulja meg a szabályokat, és hogyan fejlődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában