Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.23. 17:08

Nyíregyházi szépségért szoríthatnak a tévénézők

Szuper kalandrealityben szerepel a Magyarok Világszépének egykori udvarhölgye.

LTL

Forrás: TV2

Szuperák Barbarát vonzotta a Farm VIP – Jolly párja örömmel vállalkozott a kalandreality kihívásaira. Régi-új kalandreality-vel nyitotta a hetet a TV2: miután véget ért a Ninja Warriors, a Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek, elkezdődött a Farm VIP második évada. Ezúttal tizenhat celeb vetette bele magát a tanyasi lét rejtelmeibe.

Tetszett neki az első évad

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségekből is ismert üzletasszony, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

– Számomra ez nem volt utazás az ismeretlenbe. Nyomon követtem az első évadot, nagyon tetszett, kifejezetten vonzott a Farm VIP. Aztán amikor kiválasztottak lettünk, kiváncsian vártam a feladatokat – reagált érdeklődésünkre Szuperák Barbara.

A Farm VIP második évadának epizódjai minden hétköznap, 19 óra 55 perckor kezdődnek a TV2-n.

Komfortos parasztház és pajta

Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöztek be a hírességek a hatalmas birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

– Több mint tíz évig éltem Nyíregyházán: ott jártam általános iskolába, gimnáziumba és egyetemre. Gyakran felkeresem a megyében élő nagyszüleimet. Ők is mezőgazdasággal foglalkoznak, ezért is áll hozzám közel például a tehenek fejése, és tudok bánni az állatokkal is.

A Farm VIP szabályai szerint az a brigád, amelyik egy-egy ciklus után gyengébbnek bizonyul, Farmgyűlést kell tartania. A legtöbb szavazat birtokosa egy általa választott csapattársával párbajra kényszerül, ahol a vesztes távozik a versenyből. Az egyik csapat tagjai komfortos parasztházban lelnek ideiglenes otthonra, a másik társaság tagjainak pedig az omladozó pajtában kell túlélniük az előttük álló heteket.

Nem hiányzott a telefon

– A forgatást kikapcsolódásként éltem meg. Eleinte szokatlan volt, hogy kakaskukorékolásra ébredünk. Nem használhattunk semmilyen technikai eszközt, és egyáltalán nem hiányzott a máskor megszokott telefonálás sem. Olyan emberekkel kötöttem barátságot, akikről nem is gondoltam volna, hogy mennyire jófejek – említette Szuperák Barbi, aki amellett, hogy Jolly párjaként énekléssel tölti a mindennapjait, ő Budapesten a XI. kerületi, ukrán nemzetiségi önkormányzat elnöke.

Visszatérve a Farm VIP-re: a 10-15 millió forintos főnyeremény végösszege attól függ, hogy miként gazdálkodnak a résztvevők. Az adásokat követően kulisszatitkokkal jelentkezik a Farm, ahol éltünk elnevezésű háttérműsor, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével.

Siker a szépségversenyen

Első udvarhölgye lett a Magyarok Világszépének – harsogott a Kelet-Magyarország címe három évvel ezelőtt. A Magyarok Világszépe elnevezésű verseny akkori kiírásának győztese Muszka Gréta lett, a második helyet Szuperák Barbara érdemelte ki, azaz ő lett az első udvarhölgy.

– Kis korom óta mindig figyelemmel kísérem a szépségversenyeket. Elhatároztam, hogy egyszer én is benevezek valamelyikre. Korábban csak fotózásokat vállaltam, most pedig elérkezettnek láttam az időt, hogy a kifutóra lépjek. Nem bántam meg, sőt... A versenynek köszönhetem, hogy új barátokkal lettem gazdagabb. Rengeteget számított a családom és a barátaim támogatása, ami éppúgy erőt adott nekem, mint sok ember pozitív visszajelzése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában