"Csomószor hülyére vettem"

2021.11.15. 15:58

Zsófi akkora pofont kapott, hogy elvágódott és letört a foga

Az ütéstől elvágódott a kövön.

Szabó Zsófi csodás, de szigorú emberként emlékszik vissza édesapjára, Szabó Gyulára. A 7 éve elhunyt színművész nagyon jó kapcsolatot ápolt lányával, azonban egyszer elkövetett egy óriási hibát, amit azonnal meg is bánt.

„Apukám egyetlen hibát követett el velem kapcsolatban, mégpedig azt, hogy egyszer megütött. Teljesen váratlanul történt, egy folyosón jöttünk egymással szemben. Hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, nagyon csúnyán beszéltem vele, ő közben a garázsban ügyködött, de a veszekedésre feljött, majd egy nagy taslit lekevert a folyosón. Én meg elvágódtam a kövön, letört a fogam. Csak egyetlen pofon volt, de ettől annyira megijedt, hogy megfogadta, soha többé nem emel kezet rám„ – idézi a Blikk Szabó Zsófi Kadarkai Endre Világtalálkozó című könyvében olvasható szavait.

Zsófi édesapja betartotta ígéretét és valóban soha többet nem emelt rá kezet.

– Utána többször rá is játszottam, amikor valamiért rám szólt, hogy „jaj, ne bánts, ne bánts!”. Soha többé nem bántott – emlékezik Szabó Zsófi. – Más kérdés, hogy épp a pofon után tett fogadalma miatt egy csomószor hülyére vettem. Kijátszottam őt, vagy visszaéltem azzal, hogy úgysem lesz következménye, ha butaságot teszek.

Forrás: metropol.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!