kilépett a konfortzónájából

2021.12.09. 08:55

Ilyet még nem csinált Barbi...

A fiatal sonkádi énekesnőnek ki kellett lépnie a komfortzónájából.

KM

Hatodik évadánál jár Hajós András online zenei műsora, a Dalfutár: az interneten követhető epizódokban a közönség lépésről lépésre nyomon követheti, ahogyan egy zeneszerző, egy dalszövegíró, egy producer és egy énekes közösen készít egy vadonatúj slágert, méghozzá úgy, hogy csak a stúdióban tudják meg, kikkel is kell együtt dolgozniuk. A legújabb évad második csapatának énekesnője a sonkádi előadó, Opitz Barbi lett. 

 

Vegyes az ízlése 

 

– Tizenhét éves voltam, amikor megszerettem ezt a stílust zenében és táncban egyaránt, és akkor döntöttem el, hogy ezt a műfajt szeretném képviselni, ez áll közel hozzám – mesélte Barbi a műsorban a latinos, dallamos számairól. 

– Teljesen más, eltérő stílusokat is nagyon szeretek, mint például a rock, a metál bizonyos fajtái, a blues és a pszichedelikus zene. Elég vegyes az ízlésem. 

– Otthon, csak úgy magamnak szívesen énekelek tőlem szokatlan műfajokban is, de ezeket nem tervezem közönség elé tárni, mert úgy érzem, hogy nem jól fogadná a hallgatóság, és nem szeretnék csapongani a stílusok között sem, hogy ne veszítsem el a hitelességemet. 

 

Tök jó projekt született 

 

Barbi a műsorban Szűcs Krisztián zeneszerzővel, az egykori Heaven Street Seven frontemberével, dalszövegíróként a rapper Beton Hofival, producerként pedig a Middlemist Red zenekar tagjaival vonult be a stúdióba. 

– Nagyon izgalmas volt úgy együtt dolgozni, hogy nem ismerjük egymást és egyébként teljesen másképp gondolkodunk, de amikor végül összeraktuk az ötleteinket, egy tök jó projekt született – értékelte Barbi a közös munkát. A csapattal késő estig készült a dal, amely végül a Kör címet kapta és videóklip is készült hozzá. 

 

Borítókép: A Middlemist Red zenekar, Hajós András, Szűcs Krisztián, Beton Hofi és Opitz Barbi  | Fotó: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában