Nyíregyháza

2021.12.23. 10:52

Szenteste tölti be az ötvenet a színművész

Thuróczy Szabolcsot a vonaton értük utol.

MJ

Thuróczy Szabolcs

Fotó: Km-archív, Pusztai Sándor

Thuróczy Szabolcsot, a népszerű színművészt vonaton értük utol, éppen Zágrábba tartottak a családjával és a szüleivel, hogy közös karácsonyt ülhessenek a Horvátországban dolgozó testvér, Thuróczy Zoltán otthonában. 

 

A karácsonyfa is meglepetés lesz 

 

– Nekem már eleve azért is különleges a karácsony, mert szentestére esik a születésnapom. Ráadásul az idén kerek évfordulót ülünk, december 24-én betöltöm az ötvenedik évemet. Mivel Horvátországba tartunk, ez még különlegesebbé teszi az idei ünnepet a megszokott karácsonyokhoz képest. Egyébként általában Nyíregyházán jövünk össze szenteste vagy az első nap, olyankor édesanyám édesapámmal kényeztet bennünket. Hála Istennek, mindketten jó egészségben vannak, és remélem így lesz ez még legalább 20 évig. Amíg éltek a nagyszüleink, ők is mindig velünk voltak. 

– Nálunk legfeljebb a menük változnak, a hangulat ugyanaz. Nem indultunk nagy csomagokkal, de a gyermekeket nyilván soha nem szabad kihagyni az ajándékozásból, ahogy a nagyszülőket sem. Nekem a legnagyobb élmény, hogy egészségben együtt tudunk lenni. A testvérem másfél éve dolgozik Zágrábban, korábban Stockholmban alkalmazták, oda is kilátogattunk, és bepillanthattunk a svédek izgalmas kultúrájába, ünnepébe. Hogy mekkora fenyőt állítottak, még nem tudjuk, a karácsonyfa a bátyám meglepetése lesz – mondta lapunknak. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában