Hoppá!

2022.01.25. 10:24

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

Különleges fotót osztott meg az Exatlon All Star első kiesője, Esztergályos Patrik! Úgy tűnik, a Bajnok nem mesélt a családjának a kapcsolatáról.

Forrás: TV2

Úgy tűnik, Esztergályos Patrik családja az újságokból értesült arról, hogy a Bajnokra rátalált a szerelem. Legalábbis a nagypapája biztos, akiről egy fotót is készített Patrik, miközben a cikket olvassa.

 

Forrás: Instagram

 

„Talán nagypapának is leesik most már” – írta viccesen a fotóhoz Patrik, melyen egy újságot fog, benne a róla és Pap Dorciról szóló cikkel.

 

 

Patrik odáig van a Kihívóért

 

 

Kiesése után a TV2 kamerái előtt vallott az érzéseiről a Bajnok.

 

 

„Ezt mi is megbeszéltük egyébként már többször, hogy hát mi is vezérelt arra, hogy ráírtam. Nyilván az, hogy szimpatikus volt, és szerettem volna őt megismerni és persze arra rácáfolni, ahogyan a második évadban, mint kihívó szerepelőként jött le a nézőknek. Én is tapasztaltam belőle persze sok mindent, meg én is azért nézegettem részeket a második évadból, és erre szerettem volna rájönni, hogy ő titkon valójában milyen. Nagyon nagyon pozitívan csalódtam, egy nagyon aranyos, szerethető, családcentrikus – ami egyébként nekem nagyon fontos az életben – úgyhogy tényleg tele van csupa olyan vonzó tulajdonsággal a bájosságán, a szépségén kívül, ami nekem egészen megragadó volt. Szebbet és jobbat továbbra sem tudnék kívánni.”

 

 

Forrás: ripost.hu

Címkék#Pap Dorci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában