Vásárosnamény

2022.01.13. 15:15

Bangó Margit végakarata

Kiderült, mi a Kossuth-díjas vásárosnaményi művésznő utolsó kívánsága.

Fotó: MW-archív

Fotó: Markovics Gábor

Bangó Margit élete során többször is megküzdött a gyilkos kórral, és szerencsére mindig győztesen került ki a csatából. A Kossuth-díjas énekesnő egyértelműen a zenét és a közönség szeretetét tartja a gyógyító erejének, jelenleg pedig minden energiájával a búcsúkoncertjére készül - írja a Ripost.

 

A hot! magazinnak adott interjújában Margit elárulta, esze ágában sincs végleg visszavonulni, de 72 évesen, sok komoly műtéttel a háta mögött már érzi az idő múlását. A hetilapnak azt is elárulta, mi lenne az utolsó kívánsága.

 

„Talán meg sem érdemlem azt a sok jót, ami megadatott, hiszen bennem is van rossz, az igazamért vérig menő, igazi Kos vagyok. De az Isten valamiért kiválasztott. Most is hozzá fohászkodom: adjon nekem hosszú életet, hogy meglássam, lesz valaki a családból, aki továbbviszi az örökségemet” – magyarázta a végakaratát Bangó, aki sokáig a kis Tinában látta az utódját, most viszont már úgy gondolja, hogy a legkisebb dédunokája, Lara követheti őt a színpadon.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában