Hoppá!

2022.01.20. 10:37

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

Szóba sem álltak egymással a második széria óta.

Forrás: TV2

Két Bajnok és két Kihívó érkezik ma este az Exatlon Hungary All Star évadába. A Kihívók csapatához Adu Laci és az a Besenyei Bogi csatlakozik, aki a nyíregyházi Pap Dorcival folyamatos harcban állt a második szériában, és akivel azóta sincsenek beszélő viszonyban.

 

Ki ne emlékezne az Exatlon Hungary második évadára, amikor a Kihívóknál állandóan állt a bál két rivális, ellenségeskedő játékos: Pap Dorci és Besenyei Bogi miatt. A harcias nyíregyházi sportoló mögött ráadásul Novák Zalán és Adu Laci állt, közös erővel szinte ellehetetlenítették Bogit. A kiközösített versenyző emiatt coach-hoz is járt. Most újra egy csapatban versenyeznek majd, úgyhogy a nézők nem csak az akadálypályákon számíthatnak izgalmakra. A két fiatal játékos ugyanis azóta sem állt szóba egymással.

Forrás: TV2

Fizikálisan, mentálisan és lelkileg is nagyon sokat készültem az idei évadra, a mentális és lelki felkészültség miatt pedig coach-hoz jártam

– mesélte Bogi a Borsnak. – Nem háborúzni megyek, hanem versenyezni. Úgy érzem maradt még dolgom Dominikán, szeretném a legtöbbet kihozni magamból. Cél, hogy fókuszált és érzelmileg stabil maradjak a végéig. Várom nagyon versenyzést, az adrenalint és azt az érzést, amit csak az Exatlon tud adni.

Forrás: borsonline

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában