Fényeslitke

2022.01.17. 07:14

Három hónapja listák élén - tud valamit ByeAlex és a Slepp (videó)

Sokan hallgatják online a fényeslitkei előadó együttesét.

KM

Napjainkban a zenészek már nem tudják megkerülni az internetet, ha legújabb slágereiket szeretnék megmutatni a rajongóiknak – így nem csoda, hogy sokan minden létező felületet megragadnak, hogy minél több hallgatóhoz eljusson a munkájuk. 

A fényeslitkei énekes, ByeAlex együttesével a jelek szerint megtalálta az online utat a közönséghez. 

Netes népszerűség 

 

Bár az előadó a közelmúltban főleg az újabbnál újabb frizuráival hívta fel magára a figyelmet, közben a szakmai sikerek sem kerülték el: a napokban a közösségi oldalán büszkélkedett el követőinek a hírrel, miszerint a ByeAlex és a Slepp már 12 hete tudhatja magáénak a leghallgatottabb magyar előadónak járó címet az egyik legnagyobb zene-streamelő szolgáltatás, a Spotify oldalán. 

A formáció nem csak a streaming-oldalon népszerű: Alexék hivatalos YouTub­e­-csatornáján az elmúlt néhány évben minden videóklip többmilliós nézettséget produkált. Legutóbb karácsony előtt jelentkeztek friss slágerrel, az Ájkosz című szerzeményükre azóta közel 2 és fél millióan voltak kíváncsiak, és még mindig tartja a második helyet a legnépszerűbb hazai tartalmak között. 

 

Borítókép: A ByeAlex és a Slepp sok rajongót szerzett az interneten | Fotó: a zenekar archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában