Exatlon

2022.01.17. 11:31

Kiderült: Ezt kedveli a legjobban Pap Dorciban Esztergályos Patrik (videó)

Esztergályos Patrik elárulta, mit kedvel Dorciban.

Forrás: TV2

A rajongók kérdéseire válaszolt Esztergályos Patrik, aki elmondta, érezte, hogy ki fog esni, mert annyira elfáradt a futamok alatt, hogy fejben már nem tudta összerakni a játékot.

 

Természetesen arra is kíváncsiak voltak a nézők, hogyan kezdődött a kapcsolata Pap Dorcival. A sportoló elmondta, ő kezdeményezett.

"Három héttel a kiutazás előtt volt az első Exatlonos forgatásunk, ő éppen végzett, én pedig mentem a Bajnokok csapatához. Ekkor pillantottuk meg egymást, egy gyors puszival már üdvözöltük is egymást, mintha ezer éve ismernénk egymást. Majd én egy random témával ráírtam és elkezdtünk beszélgetni, találkozni, randizni, kimaxoltuk ezt a 3 hetet. Nem sok rózsaszín felhős időszak jutott még nekünk, de bízom benne, hogy ezt otthon majd pótolni tudjuk".

 

Azt is elmondta, hogy kíváncsi volt rá, milyen valójában a Kihívó lány, olyan-e, ahogy az emberek megítélték az egykori Exatlonos szereplése miatt, vagy pedig rá tud cáfolni erre a negatív képre. Patrik egyelőre pozitívan csalódott a nyíregyházi lányban, aranyosnak és szerethetőnek tartja.

 

Forrás: borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában