Ajak

2022.02.20. 10:00

A kulisszák mögött

Az ajaki művésznő készülő videóklipje forgatásáról mutatott egy hangulatos kisfilmet.

KM

Így készült a forgatásra Gubik Petra | Fotó: Youtube

Már a közönség is hallhatta az ajaki színész-énekesnő, Gubik Petra Ez van, ez! című zeneszámát, amellyel A Dal 2022 legjobb negyven produkciója között is helyet kapott. Sőt, a második előválogatóból továbbjutott a következő fordulóba, hiszen a négytagú zsűri – Wolf Kati, Mező Misi, Egri Péter és Ferenczi György – 38 ponttal jutalmazta a produkcióját. 

 

Szakítós dal 

 

Nem titok, hogy a dal Petra készülő lemezének előfutára: már több mint egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy Müller Péter Sziámival és Szirtes Edina Mókussal dolgoznak együtt az albumon. Az Ez van, ez! is a közös munka eredménye, és már el készítették hozzá a videóklipet – melyet bár még nem mutattak meg a közönségnek, egy werkfilmmel bepillantást engedtek a forgatás körülményeibe. A kulisszák mögé kalauzoló videót Gubik Petra közösségi oldalaira töltötte fel. 

Az ajaki művésznő korábban elárulta, hogy a lemezre készült újdonságok közül nem véletlenül pont az Ez van, ez! című szerzeménnyel jelentkezett a dalválasztó műsorba. A nóta nagyon sokat jelent neki, hiszen az első nagy szerelméről szól, és azt a szakításkor érzett fájdalmat dolgozta fel benne, amelyről annak idején azt hitte: olyan erős, hogy belehalhat. 

 

Címkék#Ajak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában