"Low"

2022.02.14. 12:15

Angolul énekel ByeAlex

Úgy tűnik, hogy ByeAlex az országhatárokon túli közönségnek is zenélne.

KM

ByeAlex az egyik koncertjén

Forrás: MW-Archív/Huszár Márk

Különleges felvétellel lepte meg rajongóit a fényeslitkei énekes, ByeAlex: Low címmel vadonatúj, és tőle szokatlan módon angol nyelvű dalt töltött fel a YouTube-csatornájára. 

 

 

A produkció leírásában elárulta, hogy a szerzeményt még 2020-ban, a koronavírus-járvány miatt szükséges első karantén idején írta. 

 

Tetszik a közönségnek 

 

Egy ideje már nem titok, hogy a zenészre egy ideje újra rátalált a szerelem – így ha nem árulja el a dalírás időpontját, a rajongók akkor is tudták volna, hogy a nóta nem most készült, hiszen a szöveg egy boldogtalan kapcsolatról szól. 

 

Az angol nyelvű ének ellenére Alex közönségének nagyon tetszett a dal: annyian meghallgatták, hogy felkerült a leghallgatottabb hazai tartalmak listájára, és a kommentszekcióban is sok dicsérettel illették. 

 

„Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyit segít ez a dal! Az utóbbi időben nehéz korszakon megyek át, és úgy érzem, hogy ez a zene tud segíteni” – írták az egyik hozzászólásban, többen pedig arra biztatták az énekest, hogy készítsen egy albumot angolul énekelt számokkal.

Címkék#ByeAlex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában