Muri Enikő

2022.02.15. 09:00

"Ha csak ezen múlik, hogy a köztudatban maradjak, inkább lemondok róla..."

Muri Enikő tudatosan óvja magánéletét, nem akar több valótlan pletykát.

KM

Muri Enikő a Magas és Mély című műsorban adott interjút

Forrás: MTVA

– Eljött egy pont az életemben, amikor már semmit nem akartam mondani arról, hogy kivel osztom meg az életemet – mondta el a nyíregyházi énekesnő, Muri Enikő a Petőfi Televízió Magas és Mély című műsorában a közelmúltban. A ­Sugarloaf frontasszonya elmesélte, hogy egy időben nagyon sok valótlan cikk született a szerelmi életéről, ráaggatták a „pasifaló” és a „jégkirálynő” jelzőket. Elege lett abból, hogy ezek ellen kell harcolnia, és ez az oka annak, hogy csak a szakmai eredményeiről nyilatkozik – minden másról hallgat. 

Van, amiről nem mesél 

– Volt egy olyan eset, amikor megkerestek egy televíziótól, és a magánéletemről érdeklődtek. Mondtam, hogy erről nem szeretnék beszélni, viszont a Sugarloaffal egy nagy koncertre készülünk, amiről szívesen mesélek. Erre azt a választ kaptam, hogy ez őket nem érdekli, és ezt elég szomorúnak tartom. Ha csak ezen múlik, hogy a köztudatban maradjak, inkább lemondok róla. A karrieremre szeretném a legtöbb energiát fordítani, nem pedig arra, hogy arról meséljek, éppen kivel vagyok együtt vagy kivel szakítottam. Ez nem az én világom – jelentette ki.

Címkék#Muri Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában