Sugarloaf

2022.02.04. 17:02

Készülnek a dalok

A nyíregyházi énekesnő most még a színházi karrierjét is szünetelteti együttese kedvéért.

KM

A Sugarloaf tagjai új dalokon dolgoznak | Fotó: a zenekar archívuma

Muri Enikő közösségi oldalán egy élő videóban mesélt arról, hogy zenekarával, a Sugarloaffal mennyi mindenre készül a közeljövőben. Az együttes még októberben adott jubileumi koncertet a fővárosban, a nyíregyházi énekesnő pedig elárulta, hogy a fellépésen készült felvételek jelenleg is vágóasztalon vannak, így azok is átélhetik majd a bulit, akik nem tudtak személyesen ott lenni.

 

Egy kutyus is várja

 

– Arra a kérdésre, hogy lesz-e mostanában színházi szerepem, egy határozott nem a válaszom – tette hozzá az énekesnő. – Nagyon sok időmet lefoglalja a zenekar. Tudom, ennek nincs mindig látható jele, és nem számolok be minden pillanatról, de nagyon sokat dolgozunk a fiúkkal. Most éppen a háttérben dalokat gyártunk, ezzel mennek el a napok, olykor a hetek is. Lesznek meglepetéseink ebben az évben!

A rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogy Enikő mikor látogat el legközelebb szülővárosába, Nyíregyházára. Az előadó nem tudta megmondani, hogy mikor tud legközelebb hazalátogatni, azonban azt elárulta, hogy a szabolcsi megyeszékhelyen nemcsak családja, hanem 15 éves csivava kutyája is mindig várja az érkezését. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában