Az Év Dala 2022

2022.03.25. 07:15

Oláh Ibolyát meglepte a győzelem

A tiszadobi énekesnő úgy érezte, hogy végig a legjobbat kell nyújtania.

KM

– Nem lehetett tudni, mi lesz a verseny kimenetele, hiszen nagyon erős volt a mezőny, sok jó dallal és zenésszel. Ezért is lepett meg minket, hogy nyertünk – árulta el Oláh Ibolya az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában. 


A Dal idei évadában a tiszadobi énekesnő Nem adom el című slágere nyerte el „Az Év Dala 2022” címet, ezzel együtt pedig hazavihette a tízmillió forint fődíjat, amelyet a zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat, valamint a következő egy évben egy tízdalos lemezt és egy videóklipet is készíthet. Így nagyon izgalmas időszak vár az előadóra, hiszen a győztes dala címét viselő albumot is még csak most májusban mutatja be egy koncerten a nagyközönségnek. 
 


Hálás a műsornak 


– Sokat köszönhetek a műsornak, sok jó dolgot kaptam és tanultam is a verseny alatt. Ez a dalválasztó nagy felelősséggel jár, sokan nézik, és minden percben száz százalékot kell nyújtani – emelte ki Oláh Ibolya, majd hozzátette: ennek megfelelően Födő Sándor zeneszerzővel végig a maximumra törekedtek. 
 

Borítókép: Oláh Ibolya nem gondolta, hogy nyerni fog a dalválasztón | Fotó: MTVA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában