Sonkád gigasztárja

2022.03.03. 07:08

Új stílusban Barbi - 160 ezer néző egy hét alatt (videó)

Opitz Barbi megmutatta, hogy milyen sokoldalú előadó.

KM

Már hosszú hónapok óta várják a rajongók, hogy meghallgathassák a fiatal sonkádi énekesnő, Opitz Barbi legújabb dalát: a Vélemény című szerzeményből ugyanis még tavaly mutatott egy nagyon rövid részletet a közösségi oldalán, hogy megtudja, hogyan fogadja a közönség a stílusváltást. 

 


Latinos dallamok, táncra hívó ritmusok, esetleg egy-két érzelmes dal – eddig főleg ilyen dalokkal jelentkezett az előadó. Úgy tűnik azonban, hogy Barbi szeretné megmutatni, milyen sokoldalú: új dalában nemcsak énekhangjával, hanem raptudásával is szeretné lenyűgözni a hallgatóságot. 
 


Sorban készülnek a dalok 

 


A Vélemény című zeneszámmal azoknak szeretne válaszolni, akik negatív kommentekkel kritizálják őt az interneten. 
A friss dal klipjét alig egy hét alatt több mint 160 ezren nézték meg az egyik legnépszerűbb videómegosztó portálon, és a legfelkapottabb hazai tartalmak között is helyet kapott. Barbi azonban máris a következő újdonságra készül, ugyanis Herceggel is készített egy közös dalt, melynek a videóklipjén jelenleg is dolgoznak.

 

Borítókép: Pillanatkép a Vélemény című dal klipjéből | Fotó: Gold Record Hungary

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában