Nyírlugos

2022.04.20. 08:49

Dzsudzsákkal forgatott klipet a népszerű rapper

A labdarúgót T. Danny következő videójában láthatják a rajongók.

KM

A Nagy­erdei Stadionból jelentkezett be a napokban T. Danny. Focizni azonban nem lehet egyedül, a játékhoz pedig a lehető legjobb partnert találta: a magyar labdarúgó-válogatott egyik legtöbbször pályára lépett játékosát, a nyírlugosi Dzsudzsák Balázst. 

Új album készült 

A rapper korábban aktívan sportolt: egy évig vízilabdázott, hét évig pedig kosárlabdázott, utóbbinál pedig igencsak jól jött neki 196 centiméteres magassága. A Dzsudzsák Balázzsal készült közös fotójukon a kettejük közötti magasságkülönbség problémáját egy kis humorral oldotta meg a zenész és a sportoló: Dzsudzsák ugyanis ráállt a focilabdára, hogy kiegyenlítse az eltérést. 
T. Danny – polgári nevén Telegdy Dániel Márton – nem csak szórakozásból rúgta a bőrt a válogatott focistával: következő dalának videóklipjét forgatták. Az előadó első kiemelkedő sikerét négy évvel ezelőtt érte el Csak te című szerzeményével, amely azóta már több mint 10 millió megtekintést ért el a YouTube-on. Február végén jelentette meg legújabb, Rossz ember című albumát, melyről közösségi oldalán azt írta, hogy életének egy olyan időszakát foglalja össze, amelyre nem büszke – arra viszont igen, hogy végre lezárhatta. 

 

Borítókép: T. Danny és Dzsudzsák Balázs a Nagyerdei Stadionban | Fotó: A zenész archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában