Tiszadob

2022.04.23. 14:30

Keserédes vallomás az új dal

Oláh Ibolya legújabb szerzeménye szembemegy a trendekkel.

KM

Fotó: MTVA

Elektronikus zene helyett nagyzenekaros változatban készült el a tiszadobi énekesnő új lemeze, amelynek Nem adom el című dala Az Év Magyar Slágere lett A Dal idei évadában. Oláh Ibolya most új klippel jelentkezett, melyről a Petőfi TV Friss című műsorában mesélt. 

Őszinte tükör 

A Nem olyan voltál című szerzemény egy mozgalmas, drámai dal, amelyet többféleképpen lehet értelmezni: bár az önmagunkkal való örökös vívódás a témája, egy szerelmi csalódásról is szólhat. 

– Sokat meséltem a dalszövegírónak, Hegyi Györgynek arról, hogy mi az én mondanivalóm, ami alapján elkészítette a szövegeket. Van olyan dal, ami a sorsunkról, álmainkról és vágyainkról szól, de olyan is, ami az időről. Fontos, hogy mindennap időben felkeljek és kihasználjak minden másodpercet. Számomra az idő a legnagyobb kincs – árulta el a műsorban Oláh Ibolya. Hozzátette: az album összes dala őszintén tükrözi a stílusát és a karakterét. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában