LilG

2022.04.11. 08:52

Nincs több romantika - nem jön be a nyálas stílus Lilinek

Lil G legutóbbi daláról és terveiről is mesélt a Life Tv műsorában.

KM

Az Ébredj velünk! vendége volt a napokban a nyíregyházi rapper-énekesnő, Lil G. A fiatal előadó a műsorvezetőknek, Ábel Anitának és Bereczki Zoltánnak azt is elárulta, hogy a párkapcsolatairól feltétlenül szeretne még több számot írni. 
– A saját sztorimat mondom el ebben a dalban, de ez már egy régi történet, nem a közelmúltról szól. Nem tartom magam olyan előadónak, aki sokat énekel a szerelmi ügyekről, azonban úgy éreztem, hogy ebbe is bele kell kóstolnom. 
 


Nem érdeklik a számok 

 


– Hamarosan lesz majd új dalom, de már teljesen másról szól majd – mondta el a műsorban. Hozzátette: szerzeményeiben azért kerüli a romantikus hangulatot, mert nem érzi otthon magát a „nyálas témákban”, szívesebben énekel komolyabb hangvételű dalokat, de egy kis bohóckodástól sem riad vissza. 


– „Régebben nagyon rá voltam feszülve a megtekintésekre, ötpercenként nézegettem a YouTube-ot, hogy lássam, hogy megy az új dal. Most már azonban nem foglalkozom ezzel. Inkább nézzék kevesebben a klipjeimet, viszont olyan dalokat akarok kiadni, amelyekre tíz év múlva is büszke lehetek” – tette hozzá.

 

Borítókép: Lil G szeretne büszke lenni az alkotásaira | Fotó: Youtube

Címkék#lilg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában