Nyíregyháza

2022.04.02. 10:08

Puskás Peti kiállt felesége melleiért

Elképesztő, mibe keveredett a nyíregyházi kötődésű sztárpár!

Fotó: KM-archív

Fotó: Pusztai Sándor

Puskás-Dallos Boginak csúnyán beszólt az egyik követője, a férje nem hagyta szó nélkül a történteket - írja a Bors.

Olyan világot élünk, ahol a cyberbullying és a body shaming, azaz internetes zaklatás és a testszégyenítés sajnos kéz a kézben járnak. Puskás-Dallos Bogi ismét áldozatul esett, és egy kamuprofil mögé rejtőző férfi vette célba. A fiatal énekesnő iskolásként megtapasztalhatta már a bántalmazás hasonló formáját, amikor például a magassága miatt csúfolták. 

 

Bogi sosem titkolta a nyilvánosság elől, hogy komoly önbizalomhiány alakult ki benne a történtek miatt.

A nőiességemre rányomta a bélyegét

– árulta el nemrég a TV2 kameráinak Bogi, aki évekig dolgozott azon, hogy elfogadja önmagát. De igazán ez akkor következett be, amikor megismerkedett a szerelmével, Puskás-Dallos Petivel, aki azóta már a férje lett.

– Amióta megtaláltam a társam, ez megváltozott. Ő mindennap biztosít engem arról, hogy tetszem neki. Amikor belenézek a tükörbe, azért még vannak dolgok, amiket nem szeretek magamon, de összességében elfogadtam magam – tette hozzá az énekesnő.

 

Peti mindig teljes vállszélességgel kiáll a feleségéért. Így tett most is, amikor Bogit az interneten bántották.

A melleidet igazán megcsináltathatnád, ha már az RTL-en pojácáskodsz

- szólt be egy arc nélküli kommentelő. Bár Bogi válaszra sem méltatta a gusztustalan hozzászólást, a férje nem bírta megállni, hogy ne válaszoljon.

„Nem szégyelled magad? Hogy mersz ilyet írni egy nőnek a kamuprofiloddal?” – írta érthető módon dühösen Peti, aki a Borsnak kifejtette, miért érezte fontosnak, hogy egyáltalán reagáljon bármit is.

Én abban hiszek, hogy néha válaszolni kell a kommentekre. Meg kell mutatnod az értékrendedet, azt, hogy mit gondolsz, milyen szellemiségben hiszel. Ezek szerintem nagyon fontos dolgok 

– szögezte le a lapnak Peti.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában