Fényeslitke fenegyereke

2022.05.03. 14:46

A népszerű rapperrel énekel együtt ByeAlex (videó)

Úgy tűnik, T. Danny szívesen dolgozik együtt szabolcsi hírességekkel.

KM

ByeAlex és T. Danny közös dala a héten debütálhat

Forrás: A zenészek archívuma

A tervek szerint ezen a héten már a ­rajongók is meghallgathatják a rapper T. Danny és a ByeAlex és a Slepp közös dalát – a hírt az együttes fényeslitkei frontembere, ByeAlex osztotta meg a közösségi ­oldalán. A közös szerzeményük a Volt már kicsi címet kapta. 

Dzsudzsákkal forgatott 

A ByeAlex-rajongóknak valószínűleg nem meglepő, hogy kedvencük az egyre népszerűbb T. Danny társaságában vonult stúdióba, hiszen korábban már többször is készített közös dalt rapperekkel: például rendszeresen dolgozik együtt az AK26 formáció tagjaival, Hiróval és Giajjennóval. T. Danny a közelmúltban egy másik, megyénkhez köthető híresség társaságában állt kamerák elé: a magyar labdarúgó-válogatott egyik legtöbbször pályára lépett játékosával, a nyírlugosi Dzsudzsák Balázzsal forgatta legutóbbi videóklipjét. 

A Woah című produkció alig egy hét alatt több mint 1,3 milliós megtekintést ért el a legnépszerűbb videómegosztón, és első helyet ért el a legfelkapottabb hazai tartalmak között.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában