Én vagyok te!

2022.05.28. 10:14

Komfortzónán kívül (videó)

Puskás-Dallos Peti félt, hogy beletörik a bicskája egy feldolgozásba.

KM

A The Biebers tagjai újragondolták a Panasz tapaszt

A Petőfi TV Én vagyok te! című műsorának legutóbbi epizódjában a The Biebers, a Compact Disco, valamint Szirtes Edina Mókus és Jammal lépett színpadra, hogy saját stílusukban adják elő egymás slágereit. 


A műsorvezetők sorsolása nyomán a The Biebers kapta a Jammal & The Groovetroop Panasz tapasz című szerzeményét. 


 

Megoldották a feladatot 

 

− A dal kiváló, csak az a kérdés, hogy mi elég jók vagyunk-e. Régen volt egy olyan álmom, hogy én rapper leszek. A The Biebers is ebből született, amikor annak idején felrappeltem a Dance című dalunkat, és megmutattam a testvéremnek, Daninak − mesélte még a próbateremben a banda frontembere, Puskás-Dallos Peti. Az énekes azt is elárulta, hogy egy Bonanza Banzai-stílusú feldolgozást képzeltek el a dalhoz. 

Az eredeti előadónak, Jammalnak nagyon tetszett a Panasz tapasz az együttes előadásában. A műsor végén Peti elmondta: jó érzéssel töltötte el, hogy egy olyan dalból, amely stílusában messze áll tőlük, végül sikerült egy olyan verziót színpadra állítaniuk, amelyet a The Biebers is magáénak érezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában