Fotó!

2022.05.09. 14:41

Titokzatos posztban búcsúzhatott Szabó Zsófi Berki Krisztiántól

Már több mint 12 éve annak, hogy Szabó Zsófi és Berki Krisztián – eleinte nagy lángon égő – szerelme véget ért, hiába voltak egykor igazi álompár - írta az Origo.

Forrás: illusztráció / ripost.hu

Szabó Zsófi és – a nemrég tragikus hirtelenséggel életét vesztő – Berki Krisztián kapcsolatuk elején úgy gondolták, hogy örökre együtt maradnak, nagy volt köztük a szerelem. Annyira biztosak voltak magukban, hogy még közös tetoválást is csináltattak, egymás gyűrűsujjára íratták fel a másik keresztnevét.

A szakítás után persze lézerrel eltávolították a feliratokat, a kapcsolatnak az akkor még csak 23 éves Szabó Zsófi vetett véget, mert nagyon más úton haladtak. Később úgy nyilatkoztak kapcsolatukról, hogy sikerült harag nélkül elválniuk és még mindig van egymáshoz egy-két jó szavuk.

Berki Krisztiánt sokan gyászolják a közösségi médiában és azon túl is, azonban volt párja nem írt egyértelmű sorokat a médiasztár halálhírének kapcsán, de egy sejtelmes posztot közzétett a napokban.

Szabó és jelenlegi párja – Shane Thusup – jelenleg együtt wellnesseznek, a műsorvezető onnan osztott meg egy képet, melyen ő látható egy fekete felsőben – mely egyértelműen a gyász jele – és a kép mellé, komment nélkül csak egy fekete szívet társított. A kommentelők közül többen is úgy vélik, hogy ezzel a gesztussal egykori szerelmének állított emléket.

Forrás: Origo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában