Ezt mondta!

2022.07.14. 07:50

Bosszúpornós botrány, megszólalt Opitz Barbi barátja!

Hatalmas port kavart Opitz Barbi kiszivárgott szexvideója. Az énekesnőt mindenben támogatják barátai a történtek után, Burai Krisztián tanácsokat is adott neki - írta a borsonline.hu.

Forrás: illusztráció / Instagram

A hétvégén látott napvilágot egy privát videó Opitz Barbiról, amit anno volt barátjának küldött el. Az énekesnő egy közleményben leírta, hogy értetlenül áll az eset előtt és megtette a jogi lépéseket. Barbi szerette volna felhívni a figyelmét arra, hogy hasonló esetekben mi a teendő. Többet nem kívánt a témával foglalkozni, helyette a munkájára és közönségére koncentrál. Többen támogatják ebben, amit meg is fogadott, mert a napokban ismét színpadra állt.

Barbi kollégái, barátai – akikkel rengeteg közös munkán dolgoznak együtt – a Borsnak elmondták, nemrég beszéltek az énekesnővel és szerencsére nem került teljesen padlóra a videó miatt.

Nemrég beszéltem vele egy munka miatt, nem éreztem rajta semmit. Ugyanolyan kedves volt, mint szokott, nem érzi rosszul magát. Lehet, hogy kapni fog még rosszindulatú kommenteket, de mondtam neki, hogy ne foglalkozzon velük – mondta Burai Krisztián, aki mindenben támogatja az énekesnőt. Bízik benne, hogy minden csoda három napig tart és inkább a munkára koncentrálnak.

Barbi másik duettpartnerét, Herceg Dávidot is felháborította az eset.

Barbi kemény lány, hamar túllép rajta és minden megy tovább. Régen beszéltem vele, de bízom benne, hogy a megkapja a méltó büntetését az, aki ezt csinálta
– mondta az énekes a Borsnak.

Forrás: borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában