Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.07.25. 17:53

Titkos esküvő Szabolcsban - Itt kötötte össze az életét az olimpiai bajnok és a gyönyörű műsorvezető

Szombaton titokban kötötte össze életét hazánk legújabb boldogságban úszó sztárpárja: Iszak Eszter és Gyurta Dániel.

Fotó: Végh István/Bors

A Mokka műsorvezetőnője és az olimpiai bajnok úszó maguk eddig a pillanatig még közöltek semmit a esküvőről, de többen, köztük Puskás-Dallos Bogi és férje is posztolt a menyegzőről közösségi oldalaikon. A párosnak mindent sikerült nagyon nagy titokban tartania, kezdve az eljegyzéstől, az esküvőszervezésen keresztül a lakodalmat is, míg végül a nagy napon több sztárbarát a beleegyezésükkel, megoszthatott egy pár képet a pompázatos esküvőről.

Eszter és Dani 2019 óta alkot egy párt, és nem hagytak sok időt az ismerkedésnek, hiszen csupán tíz hónap elteltével Dani megkérte bájos barátnőjének a kezét a csodálatos Maldiv-szigeteken. A válasz igen volt, a klasszikus értelemben vett lakodalomra azonban várniuk kellett, egészen szombatig. 

Az eseménynek egy exkluzív helyszín, a Biriben található Le Til Kúria adott otthont.

A gyönyörű tájban nem csoda hát, hogy többen lencsevégre kapták magukat. Így tettek Dallos-Puskás Bogiék is, akik szinte első fecskeként jelentették be a titkos lagzit az internetet böngészőknek.

Drága Iszak Eszti és Gyurta Dani! Sok boldogságot nektek! Éljen az ifjú pár!

– írta a csinos énekesnő, akinek párjával már majdnem egy éve volt az esküvője. Nagy Alexandra, a Barátok közt csinos színésznője jó barátnője az arának, így természetesen jelen volt a lakodalmon is.

– Sok boldogságot, drága barátnőm! – üzente Alexandra régi barátnőjének.

Forrás: borsonline


  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában